25 september 2017

Blå Måndag med Periwinkle och Carbon Copy

Jaha så var det dags för Blå Måndag hos Emelie på Makeupbyblowfish igen. Måndagarna kommer och går som ett långt pärlband... snart e de jul... näää jag bara skoja usch orkar inte tänka på det just nu. 

Anyhow, så fuskar jag lite idag med lite lila också, hoppas det är okej. Tanken att kombinera ihop de här två färgerna fick jag när jag stod inne på HM en dag på lunchen. De hade en reahylla som var fylld med deras lacker. På hyllan stod en hel hög med bara dessa två färger och en spot från taket sken ner på hyllan så att färgerna såg så otroligt läckra ut ihop. Färgkombon såg så läcker ut att jag fick för mig att kombinera dessa två samtidigt. 

Jag hade dessa två hemma sedan tidigare (känns som jag äger varenda färg de har), så jag störtade hem och lackade naglarna. 

Inspiration kan man få från lite varstans...



Periwinkle och Carbon Copy från HM.






Vad har ni andra hittat på idag då??

4 kommentarer:

Lottsky sa...

Snygg kombo! Kul att man kan få idéer i stort sett överallt ifrån. =)

makeupbyblowfish sa...

Jag gillar verkligen färgkombon och deras formula på lacken. Jag har inte så många själv men skulle gärna ha fler :)

marinamake sa...

Oh jag har en hel hög! Hittat många på rea osv. De var så billiga att jag köpte tom såna färger jag normalt kanske inte skulle välja. För att ibland så är det kul att ha något man normalt inte har för att kombinera med nåt man brukar ha, eller försöka åstadkomma nåt sorts nailart kanske...

marinamake sa...

Lottsky! Tja, idéer kan man ju få ifrån överallt egentligen, bara fantasin som stoppar en. Jag känner att jag inte alltid är den mest fantasifulla... men ibland så, poppar det till ;-)

Orly - Loreal - IsaDora

Gjorde en rejäl ansträngning förra veckan och var lite "kreativ" ha ha.... Orkar knappt göra nåt med naglarna nu för tiden. Men de...