21 mars 2016

Let´s Dew it - China Glaze - Blå Måndag

Dags för Blå Måndag hos Blowfish igen. Som sagt, veckorna bara springer iväg. Står inte på förrän det är semesterdags ;-)

I alla fall, så har jag fått tag i ett China Glaze lack för 30:- i en realåda på H&M. Det gör ju inte ont. Tyvärr hade någon öppnat flaskan, så den hade lack som runnit på utsidan. Liiite segt var det i konsistensen. Vet inte om det var för att den varit öppen eller om det faktiskt är så naturligt så att säga. Nåja, för 30 spänn så spelar det ingen större roll.




Väldigt glittrigt är det i alla fall. Som en kall vinternatt. Så värst vårigt är det väl inte, men det måste det ju inte vara tänker jag. Lite taskig lackning, sorry, hade bråttom och så var det ju lite tjockt.





Annars så gillar jag China Glaze lacker överhuvudtaget. Mest för att jag gillar deras färgspektra och de är bra lacker rent generellt. Har ganska många, kommer säkert skaffa flera. Faktum var att jag hittade två till i den där realådan. Men de är inte blå...

5 kommentarer:

Lottsky sa...

Glittrigt och fint! Gillar också China Glaze-lacken. =)

annkicki sa...

Älskar China glaze jag med, och gärna på rea;) Fint glitter.

marinamake sa...

Lottsky! De är fina!

Anki! Rea gör inte ont!

makeupbyblowfish sa...

Jag älskar China Glaze, har fler än 50 stycken. Fler lär det bli, men har inte beställt på ett tag då jag har gelenaglar och inte mkt tid över för att just måla. Du vet att du kan tillföra lacquer thinner i lack som behöver återställas? Det behövs inte alls mycket, så skakar du runt flaskan så ska det bli som nytt! Tack för att du var med på blå måndag med denna fina nyans!

marinamake sa...

Blowfish! Jo tack jag vet det där med förtunning, men vilken sort är bra och var får man tag i det? Oh du klår mig på antal China Glaze... jag har många men inte riktigt så många. Fast samligen växer ständigt :-)

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...