02 mars 2016

Grön Onsdag - Miami Sprit

Dags för Grön Onsdag hos Karin på Vacker & Underbar. Jisses vad veckorna springer iväg. Mitt bidrag den här veckan är ännu ett lack från Wet n Wild. Ett av de två gröna Wet n Wild lack jag äger (två tror jag...) och som Karin hade på önskelistan för ett par veckor sedan. Miami Spirit.  En lite kallare smaragdgrön nyans, love it. Men som vanligt så är ju penseln da shit, om man frågar mig... 





En liten lackolycka på ringfingernageln... sorry.  




Jag är ju hemma och är risig igen... känns som never ending story, enda utomhus jag ägnat mig åt var för att fota bilderna. Lacka naglar är en rätt lagom syssla när snoret rinner, hostan river och man känner sig allmänt under isen. Jag har dessutom tappat rösten fullständigt. Får knappt fram ett ljud, och har inte gjort på flera dagar...  Tyst och lugnt här hemma med andra ord ;-).

4 kommentarer:

Karin // Vacker och Underbar sa...

Det HÄR lacket är min superfavorit! Ska vara matt dock ;)

marinamake sa...

Karin! Ohh jag älskart också! Och idag har jag investerat i en ny favorit, OPI, grön alltså. Kommer väl hos dig så småningom!

Lottsky sa...

Krya på dig! Jättesnyggt lack, hela Fergie-serien innehåller flera läckerbitar. =)

marinamake sa...

Lottsky! Tack tack! Jo jag har flera färger också från den serien, men de är ju inte gröna...Kanske hamnar på bloggen nån dag.

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...