07 mars 2016

Blå måndag - Periwinkle

Dags för Blå Måndag hos makeupbyblowfish igen, tiden går så himla fort. Man kan tro att våren snart borde vara här på riktigt, men i morse när jag klev utanför dörren upptäckte jag att det kommit nästan en decimeter snö under natten. Jag möglade ur totalt... tung, äcklig blötsnö... 

Så kom jag hem och upptäckte att bilderna jag tagit på dagens lack hade försvunnit. På nåt vis har jag deletat alla utom en, vet inte hur jag lyckades dribbla till det. Så den enda bilden är den precis här nedanför. Jag har visat det här lacket på bloggen förut, i höstas någon gång, men inte på Blå Måndag, så jag har snott två av mina gamla bilder för att lägga upp här. Samma lack, men på de bilderna hade jag dessutom lagt lite glitter också från H&M, som ju detta blå lack också kommer ifrån. Stora och små flakes och glitterpartiklar i olika färger. I like. Men just idag är naglarna bara plain blå. 



En ganska duvblå nyans, som väl egentligen inte är min favoritnyans av blått, men ändå, gillar den. 





Så, både nytt och gammalt i samma sväng. Glitterlacket heter förresten Carnivale och båda är som sagt från H&M, min nya lackleverantör... ;-)


4 kommentarer:

Lottsky sa...

Snyggt! Jag kan gilla den här sortens dämpade blåa, humöret för mer mättade färger går lite upp och ned hos mig. Glittret gör det hela till en riktigt trevlig manikyr tycker jag. Isch ja, inget kul med blötsnön, vill ha vår igår! :)

annkicki sa...

Trevlig kulör, undrar om jag har någon liknande..inte vad jag minns.

makeupbyblowfish sa...

Snyggt! Jag är ganska imponerad av H&Ms beautyavdelning rent allmänt, men deras lack verkar vara så himla fina!
Tack för att du var med på blå måndag igen <3

marinamake sa...

Lottsky! Tja vilken färg man gillar kommer verkligen och går... ibland är det mörkt och ibland är det ljust. Mer vår åt folket!

Anki! Kanske dags att skaffa?

Blowfish! Ja, HM har gaskat upp sin beautyavdelning, verkligen. och lacken kan jag inte få för många av, mååånga fina färger och bra pris. Deras ögonskuggor går inte av för hackor de heller. Kommer nog fler gånger till din blåa måndag, roligt!

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...