13 januari 2016

Grön onsdag - Peacock

Dags att vara med  Karins Gröna Onsdag igen, var ett tag sedan nu. Får väl säga att detta är en blågrön färg, i mitt tycke. Men tillräckligt grön för att vara med tycker jag nog. I allafall en typ av grön färg som jag gillar, när det är mycket blått i. 

Jag är ju helt såld på H&Ms nya lacker. Framför allt för att jag gillar hela färgskalan. Kvalitetsmässigt vet jag inte om de är sämre eller bättre än något annat lack, för på mig sitter ju inte nåt mer än två dygn hur som helst. Så, sitter de i två dygn så är det godkänt i min värld.




Soligt och vintrigt när jag skulle fota, så jag sprang ut och för att fånga lite bättre ljus.




Gillar´t!

Annars så är ju jag mitt upp i flyttröra på jobbet, fick ta bort lacket ikväll  och klippa ner det lilla jag har till naglar... de har rykt fullständigt de här dagarna. Spruckna, hackiga och jackiga... inget att spara på.

3 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Ganska fin färg, även om blågrönt inte är min kopp te. Dina naglar ser okej ut, och i krig, kärlek och flyttröra är allting tillåtet :)

Karin // Vacker och Underbar sa...

Detta gillade jag verkligen!

marinamake sa...

CrimsonAnna, nej du,man kan ju inte gilla allt här i världen. Mina naglar hmm tja, katastrof just nu :-(

Karin, jag gillar med!

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...