16 december 2015

Julbling - Grön onsdag

Dags att vara med hos Karin på Vacker & Underbar och hennes Gröna Onsdag. När jag nu ändå bara har gått hemma och inte gjort någonting i ett par dagar så passade jag på och julpynta naglarna lite. Hoppas nu inte detta inte platsar i den gröna onsdagen. när jag nu blandade in lite juligt rött i det hela. Passade på att fota utomhus, när solen faktiskt visade sig en stund.





De båda glittriga lacken är från IsaDoras julkollektion. 875 Glowing Beetle och 874 Rocky Ruby. Ingen av dem har täckande bas utan blir snyggare med ett lack under tycker i alla fall jag. Men annars så glittrar de superfint.

Det gröna lacket är från Cetuem , nr 23,  som jag ju faktiskt köpt från Karin en gång i tiden. Tror faktiskt aldrig jag använt det.... (hoppsan!). Tog bara ett lager av detta, men hade nog kunna ta ett varv till för att få en djupare grön. Dock ser det ljusare ut på bilderna än vad det faktiskt är.

Det röda, också köpt av Karin. En underbar julig röd, Mandalay Ruby från Orly. Kom från någon kollektion som jag nu glömt namnet på, nåt orientaliskt har jag för mig.






Hallå Tomten, jag önskar mig en ny kamera och en kurs i hur man plåtar snyggt och bra i julklapp!

3 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Det ser jättefint ut-och du behöver nog bara en kort kurs, för hos mig ser bilderna bra ut =)

Karin // Vacker och Underbar sa...

Jättevackert! Och givetvis får du vara med!

annkicki sa...

Fint värre..och kurs nja den klarar du dej nog utan, men mina gamla ögon skulle bara önska liiite större bilder;)

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...