16 september 2015

Reclaim - Nubar

Kom hem från jobbet i måndagskväll och kände mig svidig i näsan och tjock i halsen. Så kan jag känna mig ibland, utan att det bryter ut. Faktiskt oftare än att det faktiskt bryter ut. Så jag tog ingen notis till det, helt inställd på att gå till jobbet i tisdag (igår). Vaknade med en hel bomullsodling i huvudet och taggtråd i halsen, bara till att ringa chefen och sjukanmäla sig. Sen stupade jag tillbaka i sängen och sov flera timmar till. Samma sak i morse, var uppe och hjälpte yngsta dottern bli klar till skolan, tillbaka till sängen och sov till klockan halvtolv i förmiddags. Helt slut. 

Inga sminkbilder med andra ord.. har inte ens orkat tänka tanken på att sminka mig, snoret rinner och man är allmänt dassig, nää.... sängläge it is. Eller, soffaläge kanske...

Men en sak tänkte jag att jag kunde åstadkomma iallafall. Har inte varit med på Karins gröna onsdag på evigheter. Så jag tänkte att nu var det dags att slå till. Lacka naglarna och ligga i soffan och låta det torka. Karin finns på "Vacker & Underbar".

Mitt gröna lack idag är långt i från nytt. Nubars Reclaim. Tror jag faktiskt köpte hela den här kollektionen av Karin när hon höll på sitt NailMail (tror jag visst det hette). Nubar gav ut en grön kollektion bestående av 6 lack om jag inte minns fel. Detta är det ena av dem, ett hololack. Lättlackat och fin lite ljusare grön färg med guldiga regnbågar, dock tycker jag inte de framträder så himla tydligt. Kunde vara lite mer holo över det hela om ni fattar vad jag menar.










Solen visade sig en stund på eftermiddagen, så jag släpade mig upp från soffan och gick ut med kameran för att fota... Jag är ju ingen mästerfotograf, så jag vet inte om det blev nåt bättre med solen. Men ni får hålla till godo ;-).


6 kommentarer:

annkicki sa...

Tycker både lack och foto var fina. Lite små bilder för mina gamla ögon bara;) Krya på dej.

marinamake sa...

Tack Anki! Jag jobbar ju med att sälja glasögon... kanske kan sälja ett par till dig så att du kan se mina bilder ;-) ....

Karin // Vacker och Underbar sa...

Riktigt snyggt! Och krya på dig!

marinamake sa...

Tack Karin!

Lottsky sa...

Reclaim kommer alltid vara ett speciellt lack för mig, första gröna holot jag köpte och jag tycker det är ett mycket fint lack som är still going strong. =)

marinamake sa...

Lottsky! Det var nog ett av mina första hololack med, om än kanske inte det första. Faktum är att jag bara äger några stycken. Vet inte varför... de är ju superläckra!

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...