08 juni 2010

Februarisminkning

Usch, jag har verkligen varit slö med bloggen på sistone, datorn krånglar, tiden räcker inte riktigt till och tusen andra saker. Jag får försöka skärpa mig, det är ju inte det att jag inte vill, man önskar bara dygnet hade fler timmar! Har inte fotat sminket överhuvudtaget på hela helgen... tur för mig att jag har min gamla skåpmat att ta till. Jag har nu gnatat mig ner till februari i arkivet, slut på januarisminkningarna alltså.




Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
Highlight: 641 Silver från VLD.
Inre vrån: e/s Chrome från MUS.
Mitt på locket: 382 Lilac Glitter från VLD.
Yttre vrån och upp över brynbenet: Young Punk från MAC.
Under ögat: penna från HM, Dark Purple med Young Punk ovanpå.
Eyeliner: Gel eyeliner Black från MUS.




Bas: Dream Satin Liquid från Maybelline:
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: Luxury från MUS.



Läppenna: Nr 2 från Barry M.
Läppstift: Maybelline Watershine Sweet Fuchsia nr 52.
Läppglans: Glimmerglass Blackfire från MAC.




Och neeej jag är inte nyklippt... bilderna är som sagt från februari. Jaa alltså jag var ju nyklippt då, men inte nu, jaa ni fattar.

Har varit in till Kungsholmen nu på eftermiddagen för att skaffa pass till yngsta stumpelumpan... hon ska åka med pappa och storasystrarna till Cypern i sommar. Det var en helt otrolig kö, typ 43 före (!!), det var bara att vackert sitta och vänta som tur var fick vi "ärva" en nummerlapp av någon i kön som hade tagit två men bara behövde en, så det minskade vår köplats med typ 21 nr... annars hade jag nog suttit där ännu! Det finns en del snälla människor ändå!
Ha de ha de!

Inga kommentarer:

Orly - Loreal - IsaDora

Gjorde en rejäl ansträngning förra veckan och var lite "kreativ" ha ha.... Orkar knappt göra nåt med naglarna nu för tiden. Men de...