26 oktober 2009

Blankt...

I morse när jag skulle sminka mig var det totalt blankt i huvudet... kunde inte komma på alls vad jag ville ha, varken kläder eller smink... Gahhh! Har jag åtminstone koll på vad jag ska ha för kläder så brukar sminket lösa sig av sig självt, det hänger liksom ihop när det gäller mig. Men näe, idag var det stopp!

Well, klockan gick och jag började bli tidspressad, så till slut var jag ju så illa tvungen att pressa fram nåt, det blev svarta kläder med lite plommon/vinröd aktiga detaljer på ett linne... guuu så tråååkigt!

Dåligt med inlägg från mig i helgen, sorry! Jag har spenderat hela helgen ute i vårt område och krattat, klippt häckar och släpat ris till brännhögen. Hela min kropp protesterade när jag skulle upp ur sängen i morse, jag lovar! Inte en minut över på hela helgen att göra det jag ville, osminkad från fredagkväll till måndagmorgon, guuu så tråååkigt! Tja, så jag var lite slut på kvällarna och dog fullständigt i soffan!
Åh jag gjorde en sminkning faktiskt, den blev så här:


Min tioåriga dotter på väg till Halloweenkalas, buuuhuuu!




Har bara knäppt en par bilder idag, fotade när jag kom hem, typ elva timmar efter att jag sminkade mig, och jag glömde sminkväskan med mina "uppiffningssaker" kvar på jobbet så jag kunde inte piffa mig innan jag fotade så det känns lite slitet.

Well, jag lade en bas med en svart geleyeliner från Face över den rörliga delen av ögonlocket och på det ligger sedan i inre vrån Star Violet från MAC, mitt på locket ligger Sketch också från MAC och i yttre vrån Viva la Diva litter nr 46 Seduction. Highlight är Muffin från MUS. Eyeliner Liner Express från Maybelline och Pulse Perfection Mascara från Maybelline.
Inte den mest fantasifulla sminkningen jag gjort, men jag antar att den passade in på hur jag kände mig i morse, utsliten och blank i huvudet, ha ha!



Tja som sagt, läppstiftet ligger kvar på jobbet, och pudret och lite diverse saker. Tröttfis ser jag ut som ;-)

Vi ses i morrn!
Sminka lugnt!

4 kommentarer:

CC sa...

Hej, ville bara titta in... har ju inte tid att lasa bloggar har direkt... har varit pa den dar prostore jag bloggade om forut Naimies, haha vilket stalle! Smink o tillbehor fran golv till tak i en lagerlokal. De gav mig 10 % rabatt ocksa :)

marinamake sa...

CC! Halloj! Hoppas du har skitkul! Vad avis jag blir, hoppad du kunde shoppa loss ordentligt, ska bli kul att se vad du kom över för gobitar sen! Schysst med rabatt! sköt om dig så hörs vi!

Emma P sa...

Ohh, vilken läskig häxa! Snygg inlevelse har hon med. Rent personligen föredrar jag dock ditt smink, det var himla snyggt, är lite svag för såna kombisar...

marinamake sa...

Emma P! Det var ju en himla tur att du föredrog min sminkning, ha ha! Skulle ha känts jobbigt annars ;-)! Tack!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...