25 augusti 2009

Medusas Make Up

För någon vecka sedan var jag inne på Bjootis blogg och läste, eller ja, jag är där lite då och då, men det var någon vecka sedan jag läste om smink från "Medusas Make Up", hon hade länkat till sidan och jag blev helt lyrisk över färgerna! Nu går det ju aldrig att "tro" på vad man ser när det gäller färger på foto och så, det har jag ju lärt mig... men jag blev så nyfiken att jag kunde inte låta bli att beställa några skuggor. Deras egen sida hittar ni hos medusasmakeup.com, men det finns även sen svensk sida som säljer om inte alla så en del av färgerna, den heter missmith.se och det var där jag beställde de här fyra gobitarna!




Grön: Wasabe Gul: Big Bird Turkos: Planet Earth Lila: Fascination
Bra täckning och sitter bra, bra pigmenterade, men just de här fyra hade gärna fått vara lite mörkare för min smak (som vanligt). Men kommer säkert att bli bra att komplettera andra färger med.



Det blev inte världens bästa sminkning, och jag har bara använt den gröna av de fyra skuggorna. Kommer bilder på resten snart.
Jag tyckte den gröna skuggan var en anings ljus, läcker i och för sig, men jag ville ha det lite mörkare den här dan... så jag lade en bas av min sopiga geleyeliner från Face (ni vet den som kommer från en tidning). Den är svart, så skuggan mörknade betydligt, men är underbart skimrig!
Mitt på locket ligger alltså den gröna från Meduza och i yttre vrån m/s Zone från MUS, highlight är e/d Panic också från MUS och under ögat drog jag först ett streck med penna Frosty Bamboo från IsaDora och i inre vrån penna Lemon Soda från Gosh, skuggorna ligger ovanpå. Vit kajal och Telescopic Explosion mascara från Loreal.
Avslutade med glittereyeliner Sputnik från MUS.
Hastig sminkning och det blev lite luckor, men i det stora hela var jag nöjd... har inte fotat resten..
Å vet ni vad...?! Förra veckan hittade jag en annons där Make Up Store söker en receptionist till sitt kontor på Kungsgatan. Jag har jobbat som receptionist/kontorist/sekreterare i större delen av mitt arbetsliv. Tänk att få göra det i en bransch som jag bara älskar! Jag slängde in mina papper på störten! Jaa, jag är ju i behov av heltidsarbete, så detta skulle ju vara guld! Missförstå mig rätt, jag trivs superbra där jag är och skulle gärna stanna kvar i butikssängen... men omständigheter som ni ju känner till vid det här laget, tvingar mig ju till att hitta ett heltidsjobb. Om jag nu måste byta skulle detta vara perfekt! Snälla håll alla tummar och tår ni har!!
Sorry, Å!
Sminka lugnt!

9 kommentarer:

Emma P sa...

Vad kul med lite skuggor från Medusa makeup, de verka ha bra grejer. Verkar ju bra så här långt, sminket blev fint, jag är ju svag för grönt;)

Håller tummarna för jobbet, låter som om det kunde passa dig superbra!

CC sa...

Håller tummarna jag med :) Hoppas att du berättade i ansökan hur mycket du älskar deras produkter!

Kerstin sa...

väldigt fint! Lycka till med jobbet!

Bitte sa...

Lycka till med jobbet.

Du och dina önskningar om mörkare skuggor;0)
Makeupen är skitsnygg. Grönt är skönt!

Sminkan sa...

håller också tummarna för jobbet!

Kul att du också testar Medusa. Har spanat hos Stephy men inte vågat slå till själv ännu. Vi får se hur det blir. Är sugen på de röda...

marybeth sa...

Jag lovar att jag håller alla tummar och tår jag har för dig! Det vore sannerligen ett perfekt jobb till dig.. :)

Jättefin sminkning också förresten!

marinamake sa...

Emma P! Ja det verkar okej grejor... om du vill kan jag skicka dig lite prov på den gröna?
Tack för hållna tummar!

CC! Tack, jaa det gjorde jag faktiskt!

Kerstin! Tack tack!

SminkJante! Tack, he he jaa jag visst lite nojig på det där med mörkt;-)!

Sminkan! Tack snälla! Om du vill kan du också få ett prov på nån om du känner för det...? Hör av dig i såfall! Har ju ingen röd dock...

Marybeth! tack snälla vad gullig du är!


Hörrni allihopa! Med så många hållna tummar och tår, så borde jag väl få jobbet tycker jag... eller vad säger ni?!

Fru Choklad sa...

Underbara färger. Jag måste helt klart kolla in märket. Gissa om jag håller tummarna för att det ska gå vägen med jobbet. Man vet aldrig vilka vägar som för en till drömjobbet. Vore ju toppen om du fick jobb där och sedan kanske du har chansen att gå vidare inom företaget. *tummar hållna här*

marinamake sa...

Fru Choklad! Tack för hållna tummar! Tja, man vet aldrig... rätt vad det är så händer det... Kolla in Medusa vet jag, jag måste även testa någon mörkare skugga därifrån så småningom!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...