26 juli 2009

Semesterstängt!

Hej alla vänner!

Ville bara säga att det blir lite tystnad från mig nu i en par veckor framöver. Tidigt i morgonbitti åker jag upp till min mammas stuga i Medelpad för att vara där med barnen i åtminstone en vecka, vi får se hur länge det blir. Ledig är jag iallafall två veckor. Kanske kan klämma in nåt litet inlägg framöver, vi får se.

Hur som helst så önskar jag alla en fortsatt skön sommar och mycket sminkande ;-)! Jag längtar redan tillbaka att få läsa alla era underbara inlägg.

Åh jag måste väl berätta om min lilla röj på stan som jag skrev om häromdagen (fredags). Min bästa kompis, Jenny (egentligen Jeanine), bor mitt inne i smeten så vi träffades hos henne och jag hade med mig en flaska Moet&Chandon som vi med lätthet klämde i oss. Skål!

Sen var hon supergullig och bjöd mig på restauran Kungsholmen, där jag åt en SUPERSTOR portion med Sushi, sååå himla gott. Sen drog vi vidare för att träffa två andra kompisar till henne, och vi satt en stund och tog ett glas vin. Sedan vidare till nåt danshak där vi fyra tanter svingade våra lurviga till långt in på småtimmarna, vi var tyvärr helt ensamna på dansgolvet. Jag antar att folk är på semester. Nåja, vidare till en pub för att ta ett sista vinglas innan vi ragglade hemåt (nåja, riktigt så illa var det inte...). Jag hade rejäla skavsår på både hälar och tår, och har hasat runt i tofflorna de senaste dygnet för mina stackars fötter klarar inte av att ha skor på sig just nu....

Så nu ska jag jag packa min väska och i morgonbitti seglar jag vidare mot nordligare breddgrader. Vi syns när vi hörs!

Ha det gott alla!

Kram
Marina

3 kommentarer:

Emma P sa...

Åh, skönt med semester, du får ha det så gott!

Fru Choklad sa...

Ha det riktigt härligt uppe i stugan och njut av att vara ledig. Stor kram!

marinamake sa...

Tack tack båda, jag har haft det superskönt!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...