27 april 2009

Sminkning nummer två från igår

Jag fick ett ryck i går och gjorde en sminkning till, efter den brun/orangea... hann dock aldrig få upp den på bloggen. Men här kommer den nu istället. Jag har så mycket olika skuggor som bara ligger... hinner aldrig/väljer bort/känne för nåt annat, så vissa blir ofta liggandes. Så himla lätt att ta sånt man är van och som man vet funkar. Nåja här är några av dem jag inte använder så ofta, förmodligen för att det är lösa pigment och jag tycker dom är lite jobbiga att hålla på med.




Bas för skuggorna: Eye fix från Face.
Highlighter: Pearl från TMM.
Inre vrån: Sucker från TMM.
Mitt på locket: 022 från Lanmei.
Yttre vrån och upp över globlinjen: Anchor från TMM.
Under ögat: Anchor och Sucker.
Kajal: okänd.
Eyeliner: Smashbox JetSet Navy blue (heeelt värdelös, torr och smulig och ramlar in i ögonen).
Mascara: XXL från Maybelline.
Bryn: Polution från MUS och den ljusaste ur TriBrow också från MUS.


Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Wonder Finish makeup Cameo från Maybelline.
Puder: Loose Face Powder från Face.
Rouge: den cericerosa ur min gamla YSL palett.



Läppenna: ögonpenna från VLD nr 12 Purple Rain.
Läppfärg: Sucker från TMM med ett gloss från MUS, Marilyn, ovanpå. Till min stora sorg har det glosset utgått, superfint med massa lila skimmer i. Vet inte om det här blev så himla snyggt, man har en förmåga att se ut som om man håller på att kallna med ljuslila på munnen, död med andra ord ;-) !



Sminkning nummer två... under tiden jag gjorde den, låg min yngsta (snart 7 år) i badkaret bredvid mig och jag fick en fin förklaring till hur man vet att nån är kär i en... det piper. Okej.... ??!

5 kommentarer:

CC sa...

De ögonen gillade jag :) vilken härlig färgkombo.

Jag har hört mkt gott om Smashbox eyelinern, ska köpa den fast inte här i Sverige, Smashbox är ju galet dyrt här :( Påminner den om Face i konsistensen?

inthemake sa...

Ohhh jaaaa va snyggt! annorlunda med det lite mer alvendelfärgade, super!

Sminkan sa...

Galet läckert! En riktig tiopoängare!

Emma P sa...

Åh, häftigt! Läpparna var himla coola, och passar väldigt bra till ögonsminket...

marinamake sa...

Men nu är det väl nåt knas igen här... jag svarade på alla era kommentarer till det här inlägget igår, men det har ju aldrig kommit fram! Nåja, jag svarar igen!

CC! Tack, jag gillade också den här kombon! Smashoxeyelinern har jag beställt på nätet, minns ej var. Om det är ett måndagsex eller inte vet jag ju inte, men den är torr och smulig och regnar in i ögonen och vill inte fästa. Funkade inte ens med min lilla pensel. Faceeyelinern har jag fått i en tidning, men den är ännu värre nästan. Jag hoppas verkligen att det inte är samma kvalite på deras i butikerna för då är det riktigt sopigt! Face menar jag alltså...

Inthemake! :-) tack snälla du!

Sminkan! Oj men tack va snäll du är!

Emma P! Tack, tycker alltid man ser död ut med lila på munnen... särskilt lite ljusare lila. Men annars var jag nöjd!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...