26 april 2009

Areetha

Jag har införskaffat mitt livs första Zoya lack. Det blev lite av en besvikelse tyvärr. Å jag gillar färgen, men det var lite tjockt och svårlackat. Känns som när det precis börjar bli lite gammalt och är på gränsen till att sega ihop. Trögtorkat också, trots snabbtorkande överlack som annars är superbra. Sec´n Dry från Orly, superbra! Man ser penseldragen, men det är väl inte helt ovanligt på metalliska lack.

Nåja, färgen är vårig och lite syrenlila och jag klagade ju häromdagen att jag nästan bara äger mörka lack, men nu har alltså detta våriga gjort entré i min samling, ett steg i rätt riktning!




Mina naglar och händer är slitna efter helgens trädgårdsarbete och jag är ingen fan av att ha handskar. Och jaa, jag har en spricka tvärs över långfingernageln, ska fixas ikväll!



Några av mina kompisar i trädgården!
Det var bara ett litet nagellacksinlägg från mig... jag är inte bra på såna, men jag ville iallafall visa er färgen.... smink kommer snart!

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Färgen var läcker!

marinamake sa...

Sminkan! Jaa då, den känns vårig och fin!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...