19 februari 2009

Sminkjobb

Kommer ni ihåg att jag var ute i slutet av november och sminkade en kille som är världsmästarsommelier? Han heter Andreas Larsson och är man intresserad att läsa mer om honom kan man läsa mer på hans hemsida.

I allafall så var det en väldigt trevlig sminkning, inte så avancerad så klart... killar gör man ju inte så mycket med, om det inte är dragqueen, show eller liknande.

Andreas skulle bara "pudras" till lite inför plåtningen där bilderna skulle hamna i nåt reportage i en tidning som jag aldrig fick reda på vilken. Men jag fick några bilder av fotografen som heter Hans Strand.


Japp här va han... med vinglaset i högsta hugg. Själv satt jag och sippade champagne medans de här bilderna togs. "Champagne är aldrig så gott, som när man minst förväntar sig att få det" - sa han och jag håller fullständigt med. Jag här en hängiven champagnedrickare... och absolut är det som godast när man inte förväntar sig att få det!
En liten sminkfadäs gjorde jag på det här jobbet, glömde sminka händerna! Ajabaja... sånt ska en proffsig mua tänka på... hrmm. Hade inte en tanke på att hans händer kom med på bild... så när jag fick det här bilderna från fotografen så var min första reaktion.... Iiiiihhhh, jag glömde händerna!!
Ja ja, jag skyller på att jag är nybörjare ;-) och hoppas på att ingen märker nåt, ha ha!
Detta var bara en liten extra treat från mig idag... inte så mycket att hänga i julgran, färgranna skuggor lyser med sin frånvaro, hi hi!
Hej svejs!

5 kommentarer:

Marie sa...

Vilket kul jobb! Alltid roligt, och såklart en bra grej att ha i cv:t :)

marinamake sa...

Marie! joo det var roligt, väldigt enkelt framförallt! Gick dessutom hem därifrån med 5 viner och 1 champagneflaska, det var trevligt!

Anonym sa...

Fina bilder, ser mycket bra ut! Kram H

Anonym sa...

Ser mkt bra ut, lagom med make :)
Äsch jag sminkar inte händer heller.. inte såvida det inte ska bli närbilder på dem. Men öron o hals/urringning får man ju inte glömma

marinamake sa...

Helena! Tack ska du ha ;-)!

CC! Näe, det var nåt som slog mig bara, du vet nybörjare som man är känner man sig alltid osäker, och undrar om alla andra ser ;-)

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...